Bejelentkezés
Jegy kiválasztása
Helyjegy foglalás
Fizetés
Jegyátvétel

Tisztelt Utasunk!

Az Európai Parlament és a Tanács 2015. november 25-i (EU) 2015/2366 irányelve alapján 2019. október 15-től a MÁV-START Zrt. internetes jegyvásárlási felületén a felhasználóknak kötelező jelleggel számlázási adatokat kell megadniuk. Annak érdekében, hogy a továbbiakban is zökkenőmentes legyen az internetes jegyvásárlás, kérjük, hogy vásárlása előtt adjon meg számlázási adatokat, illetve amennyiben korábban már megadott, kérjük ellenőrizze, egészítse ki azokat. A továbbiakban csak hiánytalanul kitöltött számlázási adatok esetén van lehetőség internetes felületünkön mind belföldi, mind pedig nemzetközi menetjegyet vásárolni.

Megértésüket köszönjük.

Jegyvásárláshoz lépjen be, vagy regisztráljon!
Bejelentkezés

Az internetes jegyvásárlásnál választhat:

  • jegyét a vásárláskor kapott kóddal nyomtatja ki a vasútállomásokon található automatákból;
  • e-vonatjegyet vásárol, amit otthon kinyomtat, vagy kinyomtatás nélkül, arra alkalmas készülék képernyőjén mutatja be ellenőrzéskor.

A Hogyan vásárolhatok? gombra kattintva részletes útmutatást talál a vásárlás folyamatáról. Az interneten vásárolt jegyekről számlát az internetes felületen, a fizetés előtt lehet igényelni, e-vonatjegy vásárlásakor a számla igénylése kötelező. Szolgáltatásunkkal kapcsolatban várjuk szíves észrevételeiket az ügyfélszolgálat címén.Elektronikus minősítő tanúsítvány


Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja.

A MÁV-START elfogadta és alkalmazza az Európai Utasjogi Chartát, és a SZEK.org etikai kódexét.